Menu

O nama

O nama

 

Alta Pro d.o.o. je generalni zastupnik u R.Srbiji kompanije Bonpet iz R.Slovenije.Bonpet  je 1999. godine kupila tehnologiju za proizvodnju, a 2001. godine započela vlastitu proizvodnju za automatsko gašenje požara Bonpet. Kupovinom licence su stećena prava za tržište EU, SAD-a i Južne Amerike....

Naš kvalitet i mogućnosti pružanja profesionalne pomoći i rešenja potkrepljeni su našim sertifikatima i referencama. Proizvode koje plasiramo prisutni su na mnogim svetskim tržištima. Svaki pojedinac, svaka kompanija, svaki partner je ključna karika u lancu jer svako od vas dodaje svoj komad da upotpuni mozaik uspeha. Svi naši zaposleni brinu o sreći naših kupaca, zato sa najboljim proizvodima i tehnologijom ostvarujemo vaša očekivanja, uvek se prilagođavamo vašim potrebama, željama i bezbednom načinu života.

Ličnost i reputaciju našeg brenda definišu strateška razvojna orijentacija, bezbednost i optimalan kvalitet naših proizvoda. Mi smo kompanija koju definišu viškovi, zbog vodeće uloge u proizvodima za automatsko gašenje požara.

Naš glavni cilj je da obezbedimo apsolutnu bezbednost od požara.

U skladu sa našim glavnim ciljem obezbeđujemo sledeće određene kvalitete:

  • orijentisani smo na klijente
  • stalno se usavršavamo
  • mi izvršavamo procese sa strategijom bez grešaka
  • naši dobavljači su uključeni kao partneri
  • štitimo ljude i životnu sredinu